køreskole odense sanderum dalum dyrup

Skolevognen

Skolevognen er en hyuindai i30, 1,6 liter diesel, 110 hk. Skolevognen har læderrat, baksensor, varme i rattet, fartpilot og meget mere. Bilen er meget let at betjene, og dermed også utroligt "elev-venlig".

køreskole odense kørelærer kvalitet

Kørelæreren

Jeg hedder Michael Kruse, har en baggrund som socialrådgiver, men har nu i 12 år haft egen køreskole.

Jeg er naturligvis medlem af Dansk kørelærerunion og Odense Kørelærerforening.

Jeg lægger vægt på kvalitet og på at der er en rar atmosfære, da vi skal tilbringe megen tid sammen:)

Jeg har elever fra hele Odense og omegn, men især fra Sanderum, Dalum og Dyrup.

Jeg har siden opstarten for ca 12 år siden, haft ca 850 elever  igennem min køreskole, og ud af dem har ca 80 procent bestået køreprøven første gang.

køreskole odense Løkkevej 80 travbanen dyrskuepladsen

Teorilokalet

Teorilokalet ligger i Sanderum, midt imellem travbanen og dyrskuepladsen, nærmere betegnet på

LØKKEVEJ 80,5250, ODENSE SV               se kort

Teoriundervisningen foregår på enten onsdage eller på torsdage, altid med start kl 19.

Se mere herom under tilmelding.

Her ligger køreskolen